Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vhosts/asv-kominy.cz/includes/menu.inc).

Už odmalička jsme milovali lepit nálepky všude možně po domě

Když jsme byli dětmi, kupovali jsme nálepky, a pokud je nebylo kde přilepit, tak jsme je přilepovali na dveře či různorodý nábytek. Po této práci, naše skříně, snad i zdi, obdržely co proto a chtělo by je opravit.
Dva návrhy jak toto obnovit. /


Dětské místnosti jsou zaplněné hraček a různých dětských předmětů. Pakliže se nám už podařilo nálepky odstranit ze stěny, či umýt pokreslené stěny, potom je jsme povinní jakýmsi způsobem zkrášlit. Na stěny se dokonalé hodí dětské fototapety - check stránky dětské fototapety. Jsou to tapety zaplněné dětskými světy. Hodně královen, panenek, aut a jiných postaviček. Tapety jsou převážně vyměnitelné, takže by až tolik nevadila jakási jiná samolepka, jistěže by tam i padla. Dětské fototapety se dokonalé hodí do každého dětského prostoru, či na příklad jenom na jednu stěnu. Nemusí být vytapetovaný celý pokoj. /


dětské fototapety
Author: Mathew Bedworth
Source: http://www.flickr.com


Dětské malby a samolepky se též můžou nacházet na dveřích v domácnosti. Je zcela prostý návod jak se od toho oprostit. Samolepící tapety na dveře hezkým způsobem přikryjí nedokonalosti, jaké tam nechceme vidět. Pěkný obrázek na tapetě může zkrášlit náš prostor - více informací o Demural. Ba i na samolepící tapety na dveře si můžeme obstarat jednotný vzorek našich prvních dveří a nikdo nepozná odlišnost. Tyto tapety můžeme využít na kterékoliv dveře v domě. Ba i i do kuchyně na linku. Takovýmto stylem smíme zvýraznit naší již zastaralou a starší kuchyní.




Pouze jsme povinní fototapetu koupit a nalepit na dveře, jak jednoduché. /


Krása je v uměních naších srdcí a v tom, jak jsme kreativní. Použijme proto, vše co máme uvnitř sebe.